Finn ett fel *2

Förra söndagen sprang jag runt och svor för att någon(annan) gått och tagit min borrkassett (en såndär rund med massor av borrar i).
kollade överallt utan att hitta den, men i veckan så kröp den fram, lite oväntat ställe och det var nog jag som ställt den där.
Finn ett fel på denna bild:
image234
Fel fel fel fel, brödet ska bort för det är inte runt..... eller ja där var borrarna....

Finn fel 2

medans jag skrev detta ovan så kom robin med lite tråkiga nyheter, det började för en vecka sedan det med så här kommer förhistorien:

Robins dator började gå segt och det hackade ganska mycket när han spelade så han gjorde steg 1a i felsöknings stegen, startade om - då dog datorn - fläktar och HDD varvade upp men det var inget mer som hände, ingen bild på skärmen, inget blip och ingen aktivitet på system "lampan".

Rev ut allt och det verkar som moderkortet gett upp......
OK det var förra veckan - nu till vad som hände nyss, Robin har flytatt över alla delar till ett annat chassie som han haft liggande och så ska vi beställa ett nytt moderkort och få igång datorn igen MEN i kväll tyckte Robin att han ville ha ut lite filer från HDD på sin dator till min så han satte in den i en extern USB låda som inte verkade fungera och då det inte vart fart där så i Emelies dator.

Ser ni vad det är för fel på denna bild ?
image235
Robin sa att det vart som en låga från den och så var den 250 GB HDD död med.......

Tur att både moderkort och HDD inte är det dyraste i datorn (så länga man inte ska ha det nyaste/största dvs....)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0