Livsfarlig fange los - GHAAA INGA AAO (prickar)

Hmmm - jahapp, da sitter man har i Fjolltrask och laser lite pa Aftonbladet.
Datorn jag lanat pa Toshiba ar en engelsk version sa det finns inga aao..

Orkar inte kolla upp koden far prickarna sa det far vara sahar tills jag kommer hem...


TIll farliga fangar:
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article3169895.ab
Det som ar lite mysko ar att:
1. Livsfarliga fangar som ar farliga for allmenheten ar ute pa frigang?!?!
2. Detta ar andra gangen isommar som nogon avikit under sk. frigang....

Naja dom har nog lart sig nagot genom detta och det kommer sakert ta flera dagar innan dett upprepas...

One down - three to go

Jaha då har Robin flyttat till Berg.
Känns lite konstigt att han inte sitter där han brukar i sitt rum och kommer med lite roliga komentarer då och då - men som tur är så finns ju mobiler så man kan ju nå honom när man vill (om han inte sitter på toa dvs...).

Han bor på Ängesv. 3a om ni har vägarna förbi:


Lite bilder från lägenheten (som förövrigt var mycket finare än vi trott):
Vardagsrummet (lite suddiga), tack Håkan och Lotta för soffan:

Köket (kokvrå), Tack Marielle för mickron:


Annars har det inte hänt så mycket, jo Jonathan har vi äntligen fått klippt, vart lite extra kort utifall det tar ett tag innan vi får klippa honom igen:

Emelie har varit ute med kameran och fotat lite:


Heineken - starkare än du tror ?

7000 felmärkta Heinekenflaskor, 33cl, har letat sig ut i handeln. Den som dricker en folköl från Heineken från Spendrups bryggeri riskerar en ofrivillig fylla.

Starkölen har fem procent alkohol men etiketten visar bara 3,5 procent, rapporterar Sydsvenskan.se.
"Men vi gör nu allt för att uppmärksamma felmärkningen, både till Systembolaget, de restauranger som köpt ölen och i annonser som vänder sig mot kunderna. Vi vill att man ska veta vad det är i flaskan", säger Sisko Nautsch Rönnmark, kvalitetschef på Spendrups bryggeri. 

Hahaha sidan Icanyheter.se är ju underbar - massa roliga nyheter


Hehehe

Såg att någon har varit uppfinningsrik (men inte så smart):

Stoppade fläskfilé i kalsongerna
2008-08-01 08:35

En man försökte snatta fläskfilé på Coop Konsum i Höör genom att stoppa de nio paketen med kött i långkalsongerna.

Det var i onsdags som en civil väktare såg hur mannen uppträdde på ett misstänkt sätt i butiken, rapporterar Skånskan.se.
Väktaren följde efter mannen och såg hur han stoppade de nio paketen innanför sina byxor. Därefter försökte mannen gå förbi kassorna utan att betala för fläskfilén, utan att lyckas.
Mannen är nu polisanmäld för snatteri.

(klippt från http://www.icanyheter.se )

hahahaha


Hävda sin rätt del 2 (eller är det 3?)

Happ då var man till Mora och handlade upp mat lagret lite och såg att dom öppnat ett fetstort ICA MAXI Stormarknad där...
Det var nog ca 2,5-3 gånger större än Dollar skulle jag tro.

Hur mycke saker som hellst och helt ok priser - dom och Willys ligger nog ganska nära varandra skulle jag tro - men lite roligt att se att Dollar slår dom på fingarna på dom saker som jag hittade som var exakt lika (exempel - torkarblad (samma märke) 55:- på Ica, 30:- på Dollar....)

Men men - mat har dom ju inte på Dollar...

Dock så åt vi på Mc Donnalds och jag tror det är 4de gången vi äter där och blir missnöjda, men med lite gnäll så redde det upp sig hyffsat.
Det började bra - beställningen togs emot utan missöden och även betalningen - tydligen har dom uppgarderat rutinerna lite för denna gång fick vi kvitto direct utan att behöva fråga efter det :).
Sedan när vi fick maten så vart jag grymt besviken då hamburgaren jag fick var skitliten - kollar man på bilden så ser det ut att vara typ 200 gr men den var nog max en 90gr - ok måste fråga dom om det verkligen var rätt burgare i lådan och det var det sa dom då bad jag om att få en BigMac istället - japp det skulle jag men måste åka fram och vänta - fine gör så och sedan började väntandet....

Efter ca 15 minuter kommer två bilar till och ställer sig i fickorna bakom och 10 minuter senare fick dom maten - men vår fanns inte enligt tjejen som var ut - happ tillbaka en gån till till luckan och bad och få tala med chef, frågade om det var normalt att det tar 20 minuter att steka en hamburgare och det var det tydligen inte - så han skulle fixa en asap - på 2 minuter hade jag en rykande varm hamburgare i handen (som dom förmodligen spottat i men ändå :))och en nya strips och dricka - som kompensation (hans förslag jag ville bara ha hamburgaren) så fick jag 5 gratis måltider att lösa in innom ett år i Mora eller annan MCD i dalarna.

Så man vart väll nöjd igen - men det är konstigt att det istort sett aldrig blir fel i Östersund - men så ofta i Mora trots att det nu lite berode på mig - men bara lite :), men chefen sa att han visste om att dom har problem och att han som ny chef jobbade hårt med att få ordning på dom - lycka till säger jag, och tack för maten :)

Lite bilder

Long time no see....

Semester slut och vardagen börjar återfinna sig.
Bilen är lagad igen men tydligen drog vi åt lite dåligt på ena navbulten och den har skruvat upp sig lite så jag måste få tag i en hylsa i morgon och dra åt ordentligt.

Har tagit lite bilder iaf. sedan sist - några kommer här:
(Jonathan och Julia har tagit några av dom...)

Farmor och Farfar (ja faktiskt bild på farfar ...):
Farmor - en riktig hurtbulle nu när hon är opererad och allt.  Pratade med en på jobbet som var så trött och hängig - fasen ta och operera höften så blir du hur pigg som helst sa jag... Jonathan knäppte 5-6 bilder där han har allt från en suddig bild på Farfar eller hans fot eller som denna med kepsen nerdragen... Men kolla - en riktig bild där han inte ens gör en grimage

Barnen:
Jonathan up-close - tagit själv Julia ser lite nöjd ut :)  

Kerstin nyborstad:
   
Jag vill oxå ner och leka lite - bara lite juh....

Massa bilder på samma solnedgång - dock har jag inget bra program för att räta upp dom och justera färger osv..........
Och bilderna har inte på nära fångat hur det såg ut - men men så är det.......:
      

Blandat:
Trots att han hoppar i vattnet så ser han oväntat glad ut.... Snaab - a regular artwork  Jonathan och Julia lånade kameran och tog ca 60 bilder.....    Tror det är samma blomma fast på håll. Jonathan och Julia lånade kameran och tog ca 60 bilder.....    Denna fina blomma bland annat     Jonathan och Julia lånade kameran och tog ca 60 bilder.....  En del av en annan bild - fina blommor

RSS 2.0