Irriterande uppdateringar

Jag har nyligen drabbats av en ström av uppdateringar - och inte många av dom har varit positiva.
Det är nästan så jag börjar undra om man har tappat lite "ungdom" och blivit en torr gubbe som vägrar gå med på och acceptera förändingarna runtom en...

Vad är det då för uppdateringar jag pratar (skriver) om ?

1. Bilsport
Köpte en Bilsport igår - tror jag har ca 100 st gamla i en back någonstans, tidningar jag fått då jag var "pre-car" och som jag köpt senare själv.
Det är riktiga tidningar med bra bilar, häftiga byggen som man kan drömma sig bort till och hoppas på miljonvinsten.
Men den "New and improved" Bilsport jag kom hem med igår var en stor besvikelse - ja visst  var det några bilar i den och en del hyffsade men reklam fanns det desto mer av, ska testa Wheels nästa gång....
Nästan 50:- för denna reklam stinna tidning - funderar nästan på att reklamera den....

2. Mail system
Det gjordes en uppgradering på jobbet då vi uppgraderade mailsystemet nyligen - och jag vette faan - men jag är nog inte ensamen om att tycka att det var bättre förr.

3. IMDB
Denna sida som är ett riktigt uppslagsverk för allt om filmer har sedan jag hittade dit första gången för några år sedan uppdateras till en större mer komplett och nu sist en mycket sämre site.
Jag brukade gå dit för att kolla in trailers då det var en av de bättre uppgraderingarna dom gjort men nu går det nästan inte hitta dom och man måste gå igenom 18 olika fönster och knappar innan man får se något.
Tycker mig även se att info på filmerna inte är lika bra som tidigare med färre av dom nya lite udda filmerna....

4. Föreningsbanken AKA. Föreningssparbanken AKA. Swedbank
Banken som byter namn oftare än man måste byta lösen på inloggningen på jobbet. Det senaste namnet tycker jag är så löjligt - nästan i stil med Skånska's byte till Skanska.
Jag har alltid tyckt om deras banktjänst - men nu börjar den bli lite mysko, när man betalat räkningar så får man ingen sammanräkning på slutet hur mycket det finns på olika konton innan man är klar och godkänner så man måste flytta runt lite innan man blir nöjd - och menyerna blir jag lite irriterad på - men jag är väll lite senil kanske

Nåja detta är kanske inte så mycket att ojja sig över - men jag vet att det är mer - kommer dock inte på dom nu, men det finns saker som uppgraderats till det bättre:
Blocket - trots ägarbyte och lite mindre uppgraderingar är det lika smidigt och spänande att surfa på (eller hur Rickard och Börje)
BytBil - också en favorit som hänger kvar.
Aftonbladet - Trots att det blir lite för mycket skvaller på den sidan så måste man dit minst en gång om dagen  - bara för att se om något hänt som kanske tillochmed är viktigt...

OJ - kom på en sak till när jag började tänka på namnbyten: Kick - jamen Käck som den hette fram till nyss (för mig iaf.) - det är så man blir gråhårig.
Inte undra på att man blir förvirrad i affärerna när dom byter namn på saker hux flux.
Men som service till alla som tycker Lakrits är gott så kommer här en bild så ni vet hur Käck ser ut nu i hyllorna:
image94
Bild från Leaf
Det som är riktigt skrämmande är att jag har hittat bloggar med bestörtning om namnbytet till Kick som var skrivna i Augusti i fjol .... dom kanske har bytt namn på något annat godis med men vi har inte märkt det ännu - hua

Ne nu ska jag sova - godnatt

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0